hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector

Dit zijn: Laura en Marijn

Laura & Marijn - 2 - light

Een crowdfunding campagne is voor veel mensen een spannend en intensief traject. Als voordekunst hebben wij dan ook een enthousiast team van projectassistenten klaarstaan om alle vragen persoonlijk te beantwoorden. Sinds een maand is ons team uitgebreid met 2 nieuwe collega’s, Laura Klaassens en Marijn Schlundt Bodien. Mocht je dus bellen of mailen naar voordekunst dan is er een grote kans dat je één van de twee aan de lijn krijgt. Hierbij stellen ze zich in ieder geval even aan je voor!

Laura
Mijn naam is Laura Klaassens. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam. Ik werk nu met veel plezier als projectassistent bij voordekunst.

In 2013 heb ik mijn master kunstgeschiedenis afgerond aan de Vrije Universiteit met als specialisatie hedendaagse kunst. Mijn vooropleiding bestond uit de opleiding Sociaal Pedagogisch Werker (2007), daaropvolgend de HBO opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving aan de Hogeschool voor de Kunsten van Amsterdam (2011), en tenslotte de pre-master Kunstgeschiedenis aan de Vrije Universiteit (2012).

Aan de hogeschool voor de Kunsten ben ik afgestuurd met een collectie sieraden. Sindsdien ontwerp ik met veel passie sieraden. Mijn inspiratie voor het ontwerpen van sieraden is de natuur. De levende vormen en materialen die de natuur zelf bieden hebben uitdagende en inspirerende mogelijkheden. Mijn sieraden zijn gemaakt van veel verschillende organische materialen zoals bladeren, bloemen, schorsen en mossen. Zie mijn website voor meer informatie, http://www.lauraklaassens.wordpress.com.

Hartelijks, 

Laura

Marijn
Hallo, hoe is het het ermee!? Ik ben Marijn Schlundt Bodien en sinds september ben ik de trotste stagiair bij voordekunst. Oorspronkelijk kom ik uit Apeldoorn maar ben al meerdere jaren woonachtig in de mooie stad Amsterdam. Momenteel ben ik derdejaars student Culturele Maatschappelijke Vorming aan de HvA, een opleiding die ik met plezier volg. Ik wilde graag stage lopen op een plek waar ik meer te weten zou komen over het reilen en zeilen van de culturele sector,, een betere plek als voordekunst is er bijna niet!! De eerste indruk die ik heb van voordekunst is fantastisch! Het is een leuk team waar gezelligheid hoog in het vaandel staat, en laat ik nou net goed onder deze omstandigheden gedijen! Ik ga een periode tegemoet waarin ik hopelijk veel leer maar ook plezier maak. Oh ja? Heb je een leuk project? Klop je dan even bij ons aan?

Mazzel!

Ben je na het lezen van deze twee ‘testimonials’ ook enthousiast over voordekunst geworden en wil je meer weten over onze projecten? Bekijk hier ons volledige overzicht!

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, evenementen en projecten doe je natuurlijk via onze nieuwsbrief of een van onze andere kanalen, Facebook, Twitter en Instagram!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Tagwolk

%d bloggers liken dit: