hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector

Vacature_voordekunst_image

Stichting voordekunst is hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector. Op 4 november viert voordekunst haar vijfjarig bestaan. De afgelopen jaren hebben meer dan 1.500 makers succesvol gecrowdfund via voordekunst.nl en doneerden ruim 82.000 donateurs samen meer dan € 8,2 miljoen voor de kunst. Begin 2015 is Groter dan de som, het businessplan 2015 – 2018 gepubliceerd met hierin een duidelijke toekomstvisie. Voornaamste doelstellingen zijn het verstevigen van de positie als intermediair tussen kunst en het publiek door onder andere het verduurzamen van de relatie en het contact tussen voordekunst, makers, donateurs en partners. Een andere uitdaging ligt in het vergroten van het aantal terugkerende donateurs. Het team van voordekunst bestaat momenteel uit 5 medewerkers en 3 projectassistenten tussen 21 en 32 jaar.

Om uitvoering te geven aan een aantal belangrijke doelstellingen uit het businessplan, zoekt Stichting voordekunst een (Online) Marketeer.

Als (Online) Marketeer ben je verantwoordelijk voor de marketingstrategie van voordekunst. Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van engagement, multichannel marketing strategieën en je weet met welke middelen en via welke kanalen je de conversie op voordekunst.nl kunt vergroten. Je zet de grote lijnen uit en denkt strategisch na, maar bent ook niet beroerd om zelf de handen uit de mouwen te steken. De (Online) Marketeer rapporteert direct aan de Directeur.

Ben jij degene die we zoeken?
Solliciteer dan vóór 28 oktober via deze link!

Sollicitatieprocedure
Op maandag 9 en dinsdag 10 november worden de eerste kennismakingsgesprekken gevoerd. De tweede ronde vindt plaats op maandag 23 of dinsdag 24 november.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Tagwolk

%d bloggers liken dit: