hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector

Hannah en Viki op de bank bij voordekunst

Hannah (achter) en Viki (voor) op de bank bij voordekunst

Sinds 12 januari alweer heeft voordekunst twee nieuwe projectassistenten. Naast onze inmiddels senior kracht Caecilia, versterken Hannah Stroink en Viktoria Müller sinds begin dit jaar ons team. Ze komen dagelijks uit Utrecht naar ons kantoor en hebben het, volgens ons, erg naar hun zin. Hierbij stellen ze zich in ieder geval even aan voor, om te beginnen met Hannah:

Hannah gaat voordekunst

Hallo! Mijn naam is Hannah Stroink, ik ben geboren en getogen in Utrecht en woon hier nog steeds met veel plezier. Op dit moment zit ik in mijn 3e jaar Visual Art and Design Management aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Daarnaast heb ik een achtergrond op het gebied van eventmanagement. Op de basisschool kreeg ik al vaak te horen dat ik een kwebbeltante was en ook mijn vrienden zouden je nu niet anders vertellen. Als ik niet aan het kletsen of studeren ben sta ik graag ergens te dansen of drink ik koffie in de stad. In het weekend werk in als serveerster in het leukste Portugese restaurantje van heel Utrecht genaamd Algarve. Oh, en ik heb een hekel aan voor mezelf koken, mensen die eten in de trein en vliegtuigen. Ik ben altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging en daarom loop ik vanaf januari tot en met juli stage bij voordekunst! Het leuke aan voordekunst is dat het voor iedereen is. Zo is het hippe koffietentje bij mij in de straat gecrowdfund, maar ook mijn moeder struint graag de site af opzoek naar leuke projecten om aan te doneren. Daarnaast is het super gezellig op het kantoor, wat het feest natuurlijk helemaal compleet maakt. Tijdens mijn stage ga ik me vooral bezig houden met nieuwe aanmelding en de social media en hoop daarnaast natuurlijk ook veel andere dingen te leren. Ik heb er zin in!!

en ook Viktoria (Viki) is helemaal voordekunst:

Hoi, ik ben Viki en sinds januari 2014 stagiaire bij voordekunst. Oorspronkelijk geboren in Duitsland woon ik sinds ruim 5 jaar in b-e-a-u-t-i-f-u-l DUTCHILAND (hoe ik het graag noem.). Drie jaar geleden ben ik begonnen met mijn studie Theater-, film-, en televisiewetenschappen (heel leuk) in Utrecht. Helaas ben ik geen getalenteerd kunstenaar of filmmaker (JAMMER!). Later zie ik me daarom vooral werken binnen het veld van cultureel ondernemerschap. Nu mag ik stage lopen bij voordekunst (YEAH!) en eindelijk te collegezaal uit en de werkwereld in (JUHUU!). Ik ben geen feestbeest en hou van carpe diem vroeg opstaan en de hele dag volplannen met een bezoek aan een museum, een rondvaart op het water, een (SPANNENDE!) wandeling in de bossen, daarna lekker uit eten en gezellig samen zijn met vrienden of naar een concert van een singer-songwriter (I LOVE THE BEN HOWARD). Ik ben gek op interieur designen en verander mijn woning wekelijks… Ik vind het leuk om te reizen, ik hou van knutselen, mooie lettertypes verzamelen, layouten… En ik weet nooit wanneer ik moet stoppen met praten. STOP! Ik zie je snel bij voordekunst!

Ben je na het lezen van deze twee ‘testimonials’ ook enthousiast over voordekunst geworden? Vanaf maart zoeken we weer één of meerdere projectassistenten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Tagwolk

%d bloggers liken dit: