hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector

Deloitte Lunch Sessions

Afgelopen week kreeg de samenwerking tussen voordekunst.nl en Deloitte een extra impuls: tijdens de opening van het nieuwe Deloitte kantoor aan de Zuidas (THE EDGE) vond er iedere dag een lunchconcert plaats. Deze concerten werden gegeven door (oud-)projecthouders. Door deze manier van samenwerken willen voordekunst en Deloitte een platform bieden aan succesvolle projecthouders, ook nadat hun project op voordekunst heeft gestaan.

Zo stonden vorige week Sophie VelineEsmay UsmanyThe Boys From BrasilBells of Youth en Marcel Harteveld op het programma. Mede door de bijdrage van Deloitte steeg Esmay tot ver boven de 100%. Inmiddels is haar project succesvol gefinancierd.

Marcel Harteveld door Yuki Kho
Marcel Harteveld door Yuki Kho

Aan het debuutalbum van Marcel Harteveld kan trouwens nog wel bijgedragen worden.  Zie hierboven een mooi portret van hem dat Yuki Kho heeft geschoten tijdens zijn aanwezigheid in THE EDGE. Kristel (overigens geen professioneel fotograaf ;-)) van voordekunst was er ook bij en heeft een paar plaatjes gemaakt van het atrium van dit imposante gebouw aan de Zuidas. Kijk en huiver:

 

We gaan er van uit dat dit zeker niet de laatste keer is geweest dat een maker van voordekunst in THE EDGE aanwezig was. Er zijn presentatie mogelijkheden volop.

Naast de Zuidas vonden er ook op andere plekken presentaties voor medewerkers en relaties van Deloitte plaats. Op woensdagavond 19 november presenteerde Margreet Houtman zichzelf voor zo’n 150 CEO’s en de Amsterdamse burgermeester in De Hermitage. De dag erna gaven The New Amsterdam Voices acte de presence in Taets Zaandam tijdens Tomorrow is Today,  een groots evenement voor ruim 1.500 medewerkers van Deloitte.

Zowel de medewerkers van Deloitte als de projecthouders waren blij met deze mogelijkheid om zichtbaarder te zijn, dat er waarschijnlijk snel een opvolging plaats zal vinden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Tagwolk

%d bloggers liken dit: