hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector

Iets meer dan zes maanden geleden ondersteunde het VSBfonds, partner van voordekunst, de eerste projecten via de speciaal ontwikkelde regeling Nieuwe Maker. Inmiddels hebben 19 projecten een bijdrage mogen ontvangen. Drie van deze projecten hebben nog tijd om hun financiering te behalen, de overige 16 projecten zijn allemaal succesvol gefinancierd via voordekunst!

vsbfonds_pay-off_cmyk (1)

De beleidslijn Nieuwe Maker is speciaal door het VSBfonds ontwikkeld voor de samenwerking met voordekunst. Via de regeling kunnen makers die bezig zijn met het (zo goed mogelijk) ontwikkelen van hun artistieke product én publiek aan hun product willen verbinden een directe bijdrage krijgen tijdens hun crowdfundingactie. Uniek aan deze regeling is dat ook natuurlijke personen een aanvraag kunnen doen. Zo helpt het VSBfonds de makers die een eerste stap zetten zich te tonen aan een groter publiek.

Meer weten over de regeling? Lees de voorwaarden op de partnerpagina van het VSBfonds of neem contact op met voordekunst via info@voordekunst.nl of 020 894 60 44.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Tagwolk

%d bloggers liken dit: