hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector

Bestuurswissel

Met ingang van 1 juli 2014 vormen Bruni Hofman (voorzitter), Mirjam Moll en Job Hengeveld het bestuur van Stichting voordekunst. Mirjam en Job vervangen Ian Rooker en Anouk Siegelaar. Stichting voordekunst is, mede door de inzet van het vorige bestuur, in korte tijd gegroeid tot het grootste digitaal platform voor ‘crowdfunding’ van kunstprojecten en hun fans in Nederland.

Job Hengeveld is advocaat te Amsterdam en heeft eerder zitting gehad in de Raad van Toezicht van het Amsterdams Fonds voor de Kunst en stichting Waag Society. Mirjam Moll is bij de Museumvereniging verantwoordelijk voor de Museumkaart; daarnaast is zij lid van het Nationaal Comite 4 en 5 mei. Eerder was zij onder meer bestuurder bij het Amsterdams Fonds voor de Kunst en AT5. Job en Mirjam waren vanaf de oprichting tot aan de officiële verzelfstandiging van voordekunst eind 2012 reeds bestuurders van Stichting voordekunst.

Het bestuur verheugt zich op een intensieve samenwerking met het team van voordekunst om de positie van het platform nog verder uit te bouwen en te versterken. Het team bestaat uit Joost Cras, Roy Cremers, Nico Voskamp en Kristel Casander.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Tagwolk

%d bloggers liken dit: