hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector

Hieronder vind je een stapsgewijze uitleg hoe te doneren aan het project De wereld aan je voeten van Barbara Broekman en Amsterdam Museum. Wil je deze informatie als PDF bestand bekijken, klik dan hier. Deze beschrijving geldt ook voor andere projecten. Je kunt dit gewoon via http://www.voordekunst.nl een project naar keuze kiezen en de stappen 2 tot en met 9 volgen.

1. Ga www.voordekunst.nl/amsterdammuseum

Schermafbeelding 2014-06-25 om 16.38.05

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Je bent nu op de projectpagina van De wereld aan je voeten. Hier kun je de video van Barbara bekijken, de tekst lezen, maar natuurlijk ook: doneren.

Schermafbeelding 2014-06-25 om 16.38.24

 

 

 

 

 

 

3. Doneren kan door op de groene doneerknop te drukken (steun dit project) of door op één van de bedragen + tegenprestaties te klikken in het overzichtje onder ‘wat krijg je’. Nu kom je op de doneerpagina:

Schermafbeelding 2014-06-25 om 16.39.02

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hier kun je een bedrag invoeren (Mijn bijdrage is) of je kunt op één van de voorgeselecteerde bedragen klikken (€ 10, € 25, € 75 of meer). Je kunt ook kiezen om geen beloning te ontvangen, maar een gift bij te dragen aan het project. Klik hiervoor het bolletje ‘Geen beloning’ aan (zie hierboven).

 

4. De donatie is nu bijna voltooid. Het is voor ons belangrijk om te weten wie bijdragen. Sommige donateurs hebben een account of willen via facebook bijdragen. Op deze manier zijn naam en eventueel een foto zichtbaar bij de donatie. Je kunt er ook voor kiezen om alleen je e-mailadres achter te laten (Doneren zonder account). In eerste instantie word je nu als ‘Een donateur’ vermeld bij het project.

Schermafbeelding 2014-06-25 om 17.01.00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. De snelste manier om bij te dragen is Doneren zonder account. Je ontvangt hierbij van ons een e-mail waarmee je een account kan activeren. Ook kun je, na het voltooien van je donatie, contact met ons opnemen voor naamsvermelding (info@voordekunst.nl).

6. Je kunst nu eventueel een extra bijdrage doen aan Stichting voordekunst (niet verplicht), een motivatie achter laten, je aanmelden voor onze nieuwsbrief (ook niet verplicht) en akkoord gaan met de algemene voorwaarden (wel verplicht).

Schermafbeelding 2014-06-25 om 16.41.34

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vervolgens klik je op de ‘Doneer!’ knop en je komt op de betaalsite.

7. Kies hier de gewenste betaalmethode. In Nederland is de iDEAL de meest gebruikte optie.

Schermafbeelding 2014-06-25 om 16.42.05

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8. klik op iDEAL (of een van de andere mogelijkheden) en je krijgt de bevestiging. Selecteer (in het geval van iDEAL) je bank en klik op verder.

Schermafbeelding 2014-06-25 om 16.42.23

 

 

 

 

 

 

 

9. Nu word je doorverwezen naar je eigen bank. Hier kun je de betaling voltooien. Wanneer de betaling is gelukt wordt je doorverwezen naar voordekunst.nl en ontvang je een e-mail ter bevestiging.

homepage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Problemen bij doneren? Neem dan contact op met voordekunst: 020-8946044 of mail naar info@voordekunst.nl. Vermeld hierbij in ieder geval je telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen. 

Wil je in je netwerk delen dat je hebt bijgedragen aan het project van Barbara Broekman en Amsterdam Museum? Hieronder een aantal standaard zinnen om te delen via LinkedIn, Twitter of Facebook:

Actief op LinkedIn? Je kunt natuurlijk je LinkedIn netwerk wijzen op het project van Barbara. Hierbij alvast een mogelijke tekst die je gewoon kunt knippen en plakken:

Ik heb mijn bijdrage geleverd aan de redding van het Amsterdamse tapijt, een project van Barbara Broekman en het Amsterdam Museum op voordekunst.nl. Doe je ook mee? http://www.voordekunst.nl/vdk/project/view/2489-de-wereld-aan-je-voeten

Twitteraar? Hierbij een voorbeeld tweet:

ik heb het tapijt van @barbarabroekman in @amsterdammuseum gered. Doe jij ook mee via @voordekunst? voordekunst.nl/amsterdammuseum #redhettapijt

Via Facebook:

Ik ben redder van hét tapijt van Amsterdam, in de Schuttersgalerij van het Amsterdam Museum. De 100% is nog niet behaald, dus iedere bijdrage is welkom. Doe jij ook mee via voordekunst? http://www.voordekunst.nl/vdk/project/view/2489-de-wereld-aan-je-voeten

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Tagwolk

%d bloggers liken dit: