hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector

Ook in 2014 is de Kunstraad Groningen weer partner van voordekunst. Onlangs bereikte de teller van voordekunst de 4 miljoen euro. Dit bedrag is bijeengebracht door bijna 40.000 donateurs en hiermee zijn 693 projecten succesvol gefinancierd.
Op de pagina www.voordekunst.nl/groningen staan de projecten uit de regio om aan te doneren.

Vanwege de grote belangstelling en waardering voor de vorige spreekuren organiseren we op 2 juni a.s. opnieuw een spreekuur voordekunst in Groningen.

Denk je na over het financieren van een project via crowdfunding? voordekunst.nl is de grootste en meest succesvolle crowdfunding website voor kunstprojecten in Nederland. Op maandag 2 juni a.s. vanaf 11:00  uur is Nico van voordekunst bij de Kunstraad Groningen aanwezig om je vragen te beantwoorden. In een kort één op één gesprek kun je je project voorleggen en krijg je direct feedback op je plannen. Het is voor het spreekuur van belang dat je al wel een concreet plan hebt waarvoor je crowdfunding wilt inzetten.

De Kunstraad Groningen roept initiatiefnemers in Groningen van harte op om gebruik te maken van dit spreekuur. Verschillende initiatiefnemers zijn je al voorgegaan met positief resultaat.

Mocht je gebruik willen maken van dit spreekuur dan verzoeken wij je dit vóór woensdag 28 mei a.s. kenbaar te maken via onderstaand formulier. Voordekunst laat op donderdag 29 mei weten hoe laat je kunt komen. Mocht je meer informatie willen over het spreekuur dan kun je contact opnemen met Nico Voskamp van voordekunst via nico@voordekunst.nl of 020 8946044.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Tagwolk

%d bloggers liken dit: