hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector

voordekunst kiest

Het is de Week van de Amateurkunst. Deze week echter geen voordekunst kiest, maar wel enkele leuke (amateurkunst) projecten

Enige tijd geleden hebben we naar alle ontvangers van onze wekelijkse update voordekunst kiest een korte enquête gestuurd om te vragen hoe zij voordekunst kiest waarderen. De reacties waren overwegend positief. Zo werd de introductietekst als ‘interessant‘ en ‘actueel‘ gewaardeerd en de motivaties van de medewerkers van voordekunst (een enkele respondent gaf aan niet te weten dat het medewerkers van voordekunst waren) als ‘prettig‘ en ‘enthousiasmerend‘. Meer dan 70% van de respondenten vindt het prettig dat een medewerker van voordekunst een aanbeveling doet. voordekunst kiest #10

Daarnaast gaf 28% van de respondenten aan door voordekunst kiest ook daadwerkelijk een donatie te hebben gedaan en 42% gaf aan dat het wel aannemelijk is dat er in de toekomst nog een donatie gedaan wordt aan een voordekunst kiest project.

Fijne uitkomsten natuurlijk, hier zijn we blij mee. Deze week volgt echter geen voordekunst kiest… Hoewel 52% van de respondenten de wekelijkse update prima vindt, geeft 46% van de respondenten aan dat dit te vaak is.

Om geen lezers (en potentiële donateurs) te verliezen hebben we de frequentie van voordekunst kiest teruggeschroefd naar tweewekelijks. Deze week dus geen update, volgende week weer drie nieuwe keuzes van Joost, Kristel, Nico, Talitha en / of Roy.

Ben je deze week helemaal onthand? Geen probleem, we helpen je graag aan een mooi project om te ondersteunen. Het is deze week WAK, ook wel Week van de Amateurkunst. Om ook amateurs op de hoogte te houden van de ontwikkelingen op het gebied van crowdfunding is Roy woensdagavond in De Caroussel in Ommen om een workshop te geven speciaal voor amateurgezelschappen. Een dag later geeft Roy een presentatie aan makers van Cultuurcentrale in Alkmaar.

Ben je geen maker, maar wil je wel bijdragen? Dat kan! Ook op voordekunst staan momenteel ook een aantal projecten door (amateur) makers.


 

Zo staat het project A Sea Symphony door het Zuid Nederlands Concert Koor (ZNCK) live. ZNCK biedt amateur zangers en zangeressen een podium in prachtige zalen met geweldige orkesten. Dit jaar bestaat ZNCK vijf jaar en dat moet gevierd worden. Vier jij het feestje mee?

Klik >>hier<< om direct naar het project te gaan op voordekunst.nl


 

We blijven in het zuiden van Nederland want ook het Theaterfestival Breda (op locatie) bestaat dit jaar vijf jaar en wil dit op bijzondere wijze met het publiek delen. Tussen 30 oktober en 2 november vinden maar liefst dertien voorstellingen plaats, gespeeld door groepen uit de buurt.

Klik >>hier<< om direct naar het project te gaan op voordekunst.nl

Benieuwd naar de andere projecten op voordekunst? Kijk dan >>hier<< voor alle lopende projecten. 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Tagwolk

%d bloggers liken dit: