hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector

Keunstwurk voordekunst

Keunstwurk werkt sinds begin dit jaar samen met voordekunst, dé crowdfundingwebsite voor kunst- en cultuurprojecten in Nederland. Keunstwurk is deze samenwerking aangegaan om het culturele ondernemerschap in Fryslân te stimuleren. Friese projecten op het gebied van kunst en cultuur presenteren zich op http://www.voordekunst.nl/fryslan, met als doel geld in te zamelen om het gefinancierd te krijgen.

Binnenkort staan er spreekuren en een workshop gepland om Friese kunstenaars en/of in Fryslân werkende kunstenaars en creatieven verder op weg te helpen in de wereld van crowdfunding.

Spreekuur

Op woensdag 2 april 2014 organiseert Keunstwurk samen met voordekunst spreekuren. Kunstenaars die meer willen weten over crowdfunding gerelateerd aan een kunst/cultuur project, kunnen hier terecht.Tijdens de gesprekken probeert Nico Voskamp van voordekunst alle vragen te beantwoorden en informatie te verstrekken. Voor de gesprekken wordt een half uur ingepland, er zijn geen kosten aan verbonden.

wat: spreekuur voor kunstenaars en creatieven met vragen betreffende crowdfunding voor een kunst / cultuur / erfgoedproject
wanneer: woensdag 2 april 2014
tijd: 30 min. per gesprek tussen 16.00 en 20.00 uur (voorkeurstijd aangeven is mogelijk)
wie: Nico Voskamp van voordekunst leidt het spreekuur
waar: Keunstwurk, Wissesdinger 1, Leeuwarden
aanmelden: vóór 29 maart 2014 bij Harmien Venema h.venema@keunstwurk.nl (beknopte projectbeschrijving graag bij aanmelding digitaal meesturen!)

Workshop

Daarnaast is er op donderdag 3 april 2014 van 13.30 tot 17.30 uur een workshop. Onder leiding van Nico Voskamp van voordekunst wordt er dieper ingegaan op crowdfunding gerelateerd aan jouw project. Het doel is dat je tijdens de workshop erachter komt welke projecten zich lenen voor crowdfunding, wat de uitdagingen en valkuilen zijn bij crowdfunding. Verder krijg je tips en tricks en kijken we naar best practices én gaan we samen werken aan de opzet van jouw eigen crowdfundingtraject.

wat: workshop voor kunstenaars en creatieven waarin wordt gewerkt aan jouw project (in wording) en crowdfunding
wanneer: donderdag 3 april 2014
tijd: 13.30 – 17.30 uur (tot 18.00 uur aansluitende borrel )
wie: Nico Voskamp van voordekunst, leidt de workshop
kosten: € 50,- p.p. (excl. btw.) incl. consumpties (nb: deelnemers die uiteindelijk met hun project op voordekunst.nl/fryslan komen te staan betalen slechts € 50,- als startbijdrage (in plaats van € 100,-)).
waar: Keunstwurk, Wissesdinger 1, Leeuwarden
aanmelden: vóór 29 maart 2014 bij Harmien Venema h.venema@keunstwurk.nl. Let op: voor de workshop geldt een maximum van 20 deelnemers, vol is vol. Graag een beknopte projectbeschrijving bij aanmelding meesturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Tagwolk

%d bloggers liken dit: