hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector

voordekunst groeit

voordekunst groeit met maar liefst twee medewerkers! We hebben een nieuwe stagiaire, Talitha, die zich hierbij voorstelt: 

Sinds afgelopen week ben ik, Talitha Snel, bij voordekunst. Ik studeer Cultuurmanagement aan de Universiteit Antwerpen en zal de aankomende maanden mijn afstudeerscriptie schrijven op het kantoor aan het Kleine-Gartmanplantsoen. Voor mijn onderzoek zal ik mij buigen over hoe voordekunst nog meer duurzame, mooie, inspirerende samenwerkingen aan kan gaan met partners. Maar naast onderzoek doen zal ik mij natuurlijk ook bezig houden met de projecten op voordekunst. Ik kijk er naar uit!

Talitha is niet nieuw op het Kleine-Gartmanplantsoen; eerder heeft ze gewerkt bij De Vries Producties, onze bovenburen, waar ze onder andere mee hielp bij de productie van de Uitmarkt.

Kristel Casander is ook geen onbekende. Ze heeft in 2012 stage gelopen bij voordekunst en hielp afgelopen zomer een paar weken mee. Vanaf nu is Kristel echter ‘in dienst’ bij voordekunst, drie dagen in de week. Welkom terug, Kristel!

Talitha Snel

Kristel Casander

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Tagwolk

%d bloggers liken dit: