hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector

Adventskalender 22 december

Image

Vandaag in de Advent, een bericht van Laurens Visser die druk bezig is met het ophalen van geld voor zijn avondvullende dansvoorstelling Anastasia:

December, de tijd van kerst, gezelligheid, vrienden, familie en de mensen waar je om geeft. Maar december betekent ook cadeautjes, goede doelen en goede voornemens. Maar wat als je geheugenverlies krijgt en niet meer weet wie je bent en wie je familie is. Zijn de feestdagen dan nog wel net zo gezellig?

In onze avondvullende dansvoorstelling is dat het lot van de kleine Anastasia. ‘Once Upon a December’ Misschien wel het mooiste lied van de tekenfilm Anastasia, waar wij
straks even mooi op dansen! Met uw steun kunnen wij er voor zorgen dat Anastasia ook weer een zalig kerstfeest krijgt. Want naast dat wij onze voorstelling kunnen financieren en wij extra mooi voor u kunnen dansen, in nog mooiere kostuums en een prachtig decor kunt u genieten van een leuk cadeau.

Als u vandaag of morgen een bedrag van 15,- euro doneert via http://voordekunst.nl/vdk/project/view/1467-anastasia krijgt u de tekenfilm Anastasia thuis gestuurd!

Namens alle dansers, crew en mijzelf wil ik u alvast bedanken en hele fijne feestdagen wensen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Tagwolk

%d bloggers liken dit: