hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector

spreekuren Overijssel

spreekuren

Op woensdag 27 november organiseert voordekunst in samenwerking met partner Provincie Overijssel spreekuren in het Provinciehuis te Zwolle. Het spreekuur is bedoelt voor alle cultuurmakers en instellingen in de provincie Overijssel. 

Een spreekuur is een gesprek van ongeveer 30 minuten waarin je al je vragen over crowdfunding kunt stellen aan een van de medewerkers van voordekunst.nl, de grootste crowdfunding website voor kunstprojecten in Nederland. Een spreekuur werkt het beste wanneer je zelf al enkele vragen hebt, en idealiter ook al een concreet idee waarvoor je crowdfunding in wilt zetten.

Dus: kom je uit Overijssel en denk je er over om crowdfunding in te zetten voor de financiering van jouw creatieve, culturele of erfgoed project? Heb je hierover vragen die je in een één-op-één gesprek aan een medewerker van voordekunst wilt stellen? Meld je dan nu aan voor het spreekuur voordekunst op woensdag 27 november tussen 10.00 en 17.00 uur in het Provinciehuis, Luttenbergstraat 2, Zwolle.

Uiterlijk woensdag 20 november wordt er contact met je opgenomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Tagwolk

%d bloggers liken dit: