hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector

Uitmarkt 2013

voordekunst is volop aanwezig tijdens de Uitmarkt dit weekend op en rond het Museumplein in Amsterdam. Zo hebben we onze eigen tent, nummer 100 op de informatiemarkt, waar we ieder half uur een pitch van een lopend project presenteren. Wil je weten wie er achter de projecten op voordekunst schuil gaan? Kom dan vooral langs!

De pitches worden trouwens vastgelegd en online gezet op een speciale facebook pagina. Hier kun je dus op je gemak de pitches terug kijken (en vind je ook de exacte tijden).

Naast onze eigen tent is voordekunst ook op andere plekken aanwezig. Zo hebben we op zaterdag en zondag een aantal optredens geprogrammeerd. Zaterdag om 15.00 uur Dame Flux op het Muziekkiosk podium (27) en om 16.00 uur Echt Houdt op het podium van Noord-Holland (29). Op dit podium vindt op zaterdag om 17.00 uur tevens de lancering van de samenwerking tussen voordekunst en de Provincie Noord-Holland plaats in het bijzin van gedeputeerde Elvira Sweet. Marijn Brouwers verzorgd een optreden tijdens deze lancering.

Op zondag hebben we twee optredens om 17.00 uur gepland staan: Joep Pelt op het podium van Provincie Noord-Holland en Noah Brandenburg op het Muziekkiosk Podium.

Gedurende de hele Uitmarkt zijn er tal van oud voordekunst projecthouders te zien. We hebben deze optredens in een programma gezet, zie onderstaand:

Uitmarkt 2013 voordekunst

 

We hopen je te zien dit weekend, je kunt trouwens tevens live bijdragen aan de lopende projecten. Kun je niet komen naar de Uitmarkt, of kun niet wachten om de projecten te zien, neem dan even een kijkje op de speciale Uitmarktpagina op voordekunst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Tagwolk

%d bloggers liken dit: