hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector

Image

Op 16 april jl. organiseerden voordekunst.nl en de Kunstraad Groningen het eerste spreekuur voordekunst in Groningen. Vanwege de grote belangstelling en waardering organiseren we op woensdag 11 september a.s. opnieuw een spreekuur.

Denk je na over het financieren van een project via crowdfunding? voordekunst.nl is de grootste en meest succesvolle crowdfunding website voor kunstprojecten in Nederland. Op woensdagmiddag 11 september a.s. vanaf 13:30 uur is een medewerker van voordekunst bij de Kunstraad Groningen aanwezig om je vragen te beantwoorden. In een één op één gesprek van een half uur kun je je project voorleggen en krijg je directfeedback op je plannen. Het is voor het spreekuur van belang dat je al wel een concreet plan hebt waarvoor je crowdfunding wilt inzetten. 

De Kunstraad Groningen en voordekunst roepen initiatiefnemers in Groningen van harte op om gebruik te maken van dit spreekuur. Verschillende initiatiefnemers zijn jeal voorgegaan met positief resultaat. Kijk ook op voordekunst.nl/groningen.

Mocht je gebruik willen maken van dit spreekuur dan verzoeken wij je dit vóórdonderdag 5 september kenbaar te maken door een e-mail te sturen naar groningen@voordekunst.nl.  Op vrijdag 6 september hoor je hoe laat je kuntkomen.

Mocht je meer informatie willen over het spreekuur dan kun je contact opnemen met Roy Cremers van voordekunst, 020 8946044 of groningen@voordekunst.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Tagwolk

%d bloggers liken dit: