hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector

Kristels keuze

Sinds vorige week is Kristel  weer terug bij voordekunst! In de maanden juni, juli en augustus helpt zij zo’n twee dagen in de week mee bij ons op kantoor. Welkom terug Kristel! Vanaf vandaag zullen we regelmatig enkele projecten uitlichten hier op de blog. Hierbij de keuze van Kristel.

***

De zomermaanden zijn (bijna) aangebroken en de studie is zo goed als afgerond. Dus heb ik weer tijd om mijn oude plekje bij voordekunst in te nemen. En dat voelt goed!! Het is alsof  ik niet weg ben geweest. Er staan nog steeds fantastische projecten live op voordekunst. Eén daarvan wil ik graag met jullie delen: Canvas Blanco Debuutalbum van Jozua Koffeman, taartjesbakker en singer-songwriter uit Urk. Jozua is op voordekunst bezig om zijn droom te verwezenlijken, een album uitbrengen vol avontuurlijke en unieke songs. Zoals Jozua zelf zegt: van de zolderkamer naar ‘out in the open’!  Zijn avonturen gaan over goud zoeken, hutten bouwen, jaloers zijn op stoere mannen als Lucky Luke en verliefd zijn op Tom Sawyer’s meisje Becky. Wie wil er nu niet mee op dit avontuur?  Ik wel!

Het filmpje van Jozua is mooi vormgegeven. Je stapt gelijk de droomwereld van Jozua in waar het avontuur begint. In het filmpje vertelt hij mij persoonlijk waaruit zijn avontuur en droom bestaat, een Americana album met een flinke dosis fantasie.

Langzaam zak ik iets weg in mijn stoel achter de computer in het kantoor van voordekunst en luister naar de muziek van Jozua en droom weg in de achtergrond van het filmpje. Ik denk aan cowboy Billie Boem, Tom Sawyer en Lucky Luke….

Maar dan weer terug naar de realiteit! Jozua wijst mij erop dat aan dit avontuur kosten verbonden zijn. Zonder 7000 euro kan het avontuur niet verwezenlijkt worden, want naast alle technische kosten moet er natuurlijk ook ruimte zijn voor een bakkie koffie.

Oké Jozua ik begrijp het!

Hoewel Jozua mij op het idee heeft gebracht om zelf even een bakkie te nemen, trekt hij mij terug het avontuur in en wijst op de prachtige tegenpresentaties die hij voor zijn avonturiers heeft samengesteld.  Voor 10 euro krijg ik de digitale download EP van ‘A Premature Birth’ en een persoonlijk dankwoord. Voor maar 10 euro kan ik dus dagelijks even wegdromen en op avontuur gaan met de cowboys! Maar voor 75 euro krijg ik onder andere 2 gesigneerde exemplaren van het debuutalbum en 2 kaartjes voor de exclusieve pre-releaseconcert. Dit betekent dat ik mijn buurmeisje, waarmee ik vroeger hutten ging bouwen en op jacht ging naar Lucky Luke, mee kan nemen!

Image

Ja! Jozua je hebt mij overtuigd! Ik ga mee op avontuur, jullie toch ook?

***

Bekijk het project van Jozua Koffeman op voordekunst.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Tagwolk

%d bloggers liken dit: