hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector

534385_626594464035859_1614799143_n
Het is bijna zo ver! De tweede editie van voordekunst live! staat om de hoek. Op 2 mei wordt Café COX in Amsterdam omgetoverd tot het decor van voordekunst live!  Laat je verleiden door de voordekunstenaars die jou nodig hebben om hun projecten te realiseren! Jij gaat deze avond beleven waar het bij crowdfunding allemaal om draait.

Ook ga je genieten van twee geweldige optredens, beide nog druk bezig met het binnenhalen van geld voor hun debuutalbum op voordekunst! Reveller, bekend als makers van de titelsong van de nieuwe Paul Verhoeven, Steekspel en Ava Silver, een singer-songwriter uit Brabant met ongekend talent en catchy nummers. Steun ze nu al op voordekunst en kom ze aanmoedigen op 2 mei!

Naast de optredens zijn er maar liefst vijf voordekunst projecthouders aanwezig op de projecthoudersmarkt. Zij halen alles uit de kast om jou mee te nemen op hun crowdfundingavontuur. Soundtrackcity wil de geheimen van de Amsterdamse grachten blootleggen met audiotours. Colombiaanse, Argentijnse en Nederlandse kunstenaars komen in de tentoonstelling Rephrasing Memory samen met jouw hulp. Een internationaal tijdschrift genaamd F.A.L.L. Magazine over mode, kunst, literatuur en lifestyle, help jij ze doorgaan? Een theateropera door Vliegwiel genaamd Schuim, jij kan er voor zorgen dat deze gespeeld kan worden. En tenslotte, de Gastrovan, zij willen een luxe kook- lees- en kijkboek uitbrengen, daarnaast beloven ze een culinaire traktatie op voordekunst live! Komt dat dus zien en proeven!

Wanneer? 2 mei, 20:30
Waar? Café COX, Marnixstraat 429
Hoe duur? € 0,- + een paar biertjes
Wat? Twee spetterende optredens en een projecthoudersmarkt waarop voordekunstenaars zichzelf presenteren!

Facebook event: https://www.facebook.com/events/298585480271736

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Tagwolk

%d bloggers liken dit: