hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector

Image

Denk je na over het financieren van een project via crowdfunding? voordekunst.nl is de grootste en meest succesvolle crowdfunding website voor kunstprojecten in Nederland. Op dinsdagmiddag 16 april a.s. vanaf 13:30 uur is een medewerker van voordekunst bij de Kunstraad Groningen aanwezig om je vragen te beantwoorden. In een één op één gesprek van een half uur kun je je project voorleggen en krijg je direct feedback op je plannen. Het is voor het spreekuur van belang dat je al wel een concreet plan hebt waarvoor je crowdfunding wilt inzetten. 

voordekunst en de Kunstraad Groningen roepen initiatiefnemers in Groningen van harte op om gebruik te maken van dit spreekuur. Verschillende initiatiefnemers zijn je al voorgegaan met positief resultaat. Kijk ook op voordekunst.nl/groningen.

Mocht je gebruik willen maken van dit spreekuur dan verzoeken wij je dit voor donderdag 11 april a.s. kenbaar te maken door een e-mail te sturen naar groningen@voordekunst.nl. Uiterlijk 11 april hoor je dan van ons of we je in hebben kunnen plannen. 

Voor meer informatie over het spreekuur kun je contact opnemen met voordekunst via info@voordekunst.nl onder vermelding van ‘spreekuur Groningen’. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Tagwolk

%d bloggers liken dit: