hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector

Katrien

Zoals sommigen al weten, heeft Kristel ons begin februari verlaten. Haar stage liep af en ze kon helaas niet blijven. Kristel richt zich nu  op haar afstuderen.  voordekunst heeft goede vervanging gevonden, namelijk Katrien:

Mijn naam is Katrien Sprong, drieëntwintig jaar oud, woonachtig in Amsterdam en de nieuwe stagiaire van voordekunst! Alhoewel, niet zo heel nieuw meer want dit is alweer mijn derde week in de Staalvilla. Momenteel ben ik aan Universiteit Utrecht bezig met mijn master kunstbeleid en -management. Mijn afgelopen weken bij voordekunst waren heel erg leuk. Ik viel met mijn neus in de boter omdat ik direct mee mocht naar voordekunst live! Mijn stage bij voordekunst is dus goed begonnen en ik hoop dat ik de komende tijd kan bijdragen aan het realiseren van mooie crowdfunding projecten!

Katrien zal de info@voordekunst.nl mail in ieder geval beantwoorden en is ook op katrien@voordekunst.nl bereikbaar. Haar stage loopt nog tot eind mei, er is dus nog voldoende tijd om kennis te maken.

Commentaren op: "Katrien" (1)

  1. Josien zei:

    Succes en maak er een leuke tijd van!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Tagwolk

%d bloggers liken dit: