hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector

versterking voordekunst

Vanaf 1 maart 2013 treedt Joost Cras in dienst bij Stichting voordekunst als zakelijk directeur. Met de komst van Joost is het team van voordekunst gereed om verdere invulling te geven aan de toekomstambities.

Joost Cras (1966) werkte van 2002 tot 2007 als financieel zakelijk leider bij het Bijbels Museum in Amsterdam en van 2007 tot recent als hoofd bedrijfsvoering bij de Mondriaan Stichting. In die hoedanigheid heeft hij ook de fusie tussen de Mondriaan Stichting en het Fonds BKVB tot Mondriaan Fonds begeleid. In maart treedt hij in dienst bij Stichting voordekunst waar hij als zakelijk directeur zich zal richten op het uitbreiden van partnerships en sponsoring en de interne bedrijfsvoering.

Het bestuur van voordekunst heeft er het volste vertrouwen in dat met de benoeming van Joost Cras het team klaar is voor de volgende fase in de ontwikkeling van voordekunst.

Op maandag 18 maart is Joost terug van vakantie en op maandag, dinsdag en donderdag bereikbaar op 020-8946044 / joost@voordekunst.nl

Voor verdere informatie kan er contact worden opgenomen met Bruni Hofman (hofman@voordekunst.nl) en Ian Rooker (rooker@voordekunst.nl), bestuursleden voordekunst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Tagwolk

%d bloggers liken dit: