hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector

Workshop Mondriaan Fonds

stillmondriaanfondsafgesneden
Beeldend kunstenaars, erfgoed professionals en instellingen opgelet!
Sinds 1 januari 2013 is het Mondriaan Fonds, stimuleringsfonds voor beeldende kunst en cultureel erfgoed, als eerste landelijke cultuurfonds partner van hét crowdfundingplatform voor kunstprojecten, voordekunst. Doel van de samenwerking is om crowdfunding binnen de beeldende kunst en het erfgoed een stimulans te geven. Wil jij ook profiteren van de kansen die crowdfunding kan bieden en zo eerder in aanmerking komen voor een bijdrage van het Mondriaan Fonds? Lees dan snel verder.

Om de samenwerking toe te lichten organiseren het Mondriaan Fonds en voordekunst een workshop crowdfunding op vrijdag 25 januari aanstaande. De workshop is bedoeld voor beeldend kunstenaars, erfgoed professionals en instellingen die nadenken over crowdfunding als financieringsvorm en hier ideeën bij hebben. voordekunst is interessant voor wie overweegt geld via crowdfunding te verzamelen en kan tevens een goede mogelijkheid zijn om de gevraagde eigen bijdrage van ten minste € 3.500 bij individuele projectaanvragen bij het Mondriaan Fonds te financieren. Wanneer een aanvrager een bijdrage via crowdfunding heeft gerealiseerd weegt dit positief mee in de beoordeling. Tijdens de workshop worden de concept voorstellen besproken en door voordekunst getoetst op haalbaarheid.

De workshop vindt plaats bij het Mondriaan Fonds, Brouwersgracht 276 te Amsterdam, van 10.00 – 12.00 uur.

Er is een beperkt aantal plaatsen, dus meld je snel aan via info@voordekunst.nl onder vermelding van workshop Mondriaan Fonds. Mail ons ook alvast je ideeën voor je crowdfunding campagne.

[vimeo 57584418]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Tagwolk

%d bloggers liken dit: