hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector

voordekerst – Tot nu toe!

Image

Het is zo druk geweest hier bij voordekerst, sommigen zien door de kerstbomen heb bos niet meer! Even een samenvatting van de afgelopen weken dus. Alle nog geldende acties en kerstwensen op een rij.

Hidde van Koningsveld van het project Jongste zegt Nee  biedt een speciale tegenprestatie aan. Bij een donatie van 85 euro ontvang je in de maand december, naast alle andere cadeau’s, ook een limited edition DVD met de film.

Jan Theun staat met zijn fotoboek De Verborgen Stad alweer ruim maand opvoordekunstDe Verborgen Stad is een cadeau dat niet mag ontbreken onder de kerstboom. Hij biedt een feestelijke tegoedbon aan en zodra De Verborgen stad gedrukt is komt deze jouw kant op! Ook biedt hij een eerder werk aan: One Wall Away, Chicago’s Hidden Spaces. Iedereen die 80 euro of meer doneert krijgt dit exemplaar er extra bij. Tot aan kerst en zolang de voorraad strekt.

Theatervoorstelling Koning Gilgamesj gaat de laatste weken van de crowdfundingactie in! Bekijk de speciale video en doneer voor de speciale VIP behandeling voor mensen buiten de Achterhoek!

Beeldend kunstenaar / fotograaf Grietje Bouman wil een fotoboek maken; Goed Gelukt,  het verhaal van een transman. Een speciaal kerstcadeau is voor jou wanneer je tussen nu en de kerstdagen doneert:

Een handgeschreven kerstwens geschreven door Grietje en een foto van 15 x 20 cm van Ernst met kindje.

De film Slag bij Castricum, soldaat onder het zand, realiseert Pauline van Vliet via crowdfunding op voordekunst, daar kan ze dus jouw hulp goed bij gebruiken. Ze heeft twee speciale tegenprestaties bedacht om je over de streep te trekken om voor de kerst te doneren:

25 euro: doe mee als figurant in de film! 100 euro: ontvang 3 extra kaarten voor de premiére!

De expositie Nieuw West in the Picture is te zien in het SBK Nieuw-West/Galerie 244 aan de Pieter Calandlaan 244a in Amsterdam Nieuw-West en wordt zaterdag geopend door stadsdeelwethouder Paulus de Wilt. Je bent van harte welkom om zaterdag, morgen, tussen 16.00 en 18.00 uur binnen te stappen in Nieuw-West, de portretten te bekijken en de verhalen te lezen. Klik hier om het project Nieuw-West: In The Picture te bekijken en om te doneren!

Op zoek naar een origineel kerstcadeau? Laat u ontmaskeren tijdens de Rondgang in de Grote Kerk Breda! Doneer minimaal 25 euro om dit unieke theaterspektakel mogelijk te maken en ontvang een gratis passe-partout voor de Cultuurnacht Breda 2013. Geldig tot aan de kerst!

Vanaf morgen weer nieuwe acties! 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Tagwolk

%d bloggers liken dit: