hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector

12

Aanstaande zaterdag 15 december is het zover, de expositie Nieuw-West: In The Picture gaat van start. Een fototentoonstelling over het leven in Nieuw-West.

Ruim 136.000 mensen van 148 verschillende nationaliteiten wonen, werken en leven in Nieuw-West, het grootste stadsdeel van Amsterdam. Mensen die er niet wonen, spreken soms denigrerend over het gebied dat zou bestaan uit achterstandswijken met veel vuil en armoede. Maar klopt dat negatieve imago wel met de werkelijkheid? Nieuw-West: In The Picture zoekt naar een antwoord op die vragen en toont de diversiteit van het stadsdeel.

De expositie is te zien in het SBK Nieuw-West/Galerie 244 aan de Pieter Calandlaan 244a in Amsterdam Nieuw-West en wordt zaterdag geopend door stadsdeelwethouder Paulus de Wilt.

De tentoonstelling wordt georganiseerd in samenwerking met Nieuw-West Open, het rondreizende programma ter viering van het 60-jarig bestaan van Nieuw-West.

De expositie blijft tot 12 januari 2013 in de galerie en is van dinsdag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur te bekijken. Daarna reist Nieuw-West: In The Picture verder door het gebied, hierover later meer.

Je bent van harte welkom om zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur binnen te stappen in Nieuw-West, de portretten te bekijken en de verhalen te lezen. Tevens is die middag ook de boekpresentatie van een speciale uitgave bij de tentoonstelling. En deze dag is een uitgelezen kans om de makers en ook veel geportretteerde Nieuw-Westers te ontmoeten!

Tot zaterdag of kom gerust op een andere dag een kijkje nemen!

Petra van Velzen, Dorèndel Overmars en Thomas Heere

Klik hier om het project Nieuw-West: In The Picture te bekijken en om te doneren!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Tagwolk

%d bloggers liken dit: