hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector

7

Met het sluiten van het Stedelijk Museum en Koninklijk Theater Carré in 2004 begon een merkwaardig hoofdstuk in de geschiedenis van Amsterdam. Het ene na het andere museum of theater sloot de deuren voor een grondige renovatie of om vaak ambitieuze nieuwbouw te plegen.

Tussen 2003 en 2012 heeft Jan Theun van Rees een groot aantal van deze culturele bouwprojecten met zijn fotocamera gevolgd. Het fotoboek De Verborgen Stad laat deze foto’s zien. Een boek vol prachtige foto’s van een fictieve stad die verborgen was voor het publiek. Met locaties als De La Mar Theater, de Stadsschouwburg , theater Carre en Rijksmuseum.

Jan Theun staat met zijn fotoboek De Verborgen Stad alweer een maand op voordekunst. En het gaat goed! Jan Theun staat al op 79%, op naar de 100%!

De Verborgen Stad is een cadeau dat niet mag ontbreken onder de kerstboom. Omdat Jan Theun met kerst nog bezig is met zijn crowdfundingactie is het helaas niet mogelijk om het echte boek al klaar te leggen. Wel biedt hij een feestelijke tegoedbon aan en zodra De Verborgen stad gedrukt is komt deze jouw kant op!

Daarnaast houdt Jan Theun je op de hoogte van de voortgang van De Verborgen Stad via zijn updates. Op deze manier kan je het proces rondom jouw cadeau volgen.

Om het nog aantrekkelijker te maken en om iedereen die twijfelt over de streep te trekken biedt Jan Theun naast het fotoboek De Verborgen Stad ook een eerder werk aan: One Wall Away, Chicago’s Hidden Spaces. Iedereen die 80 euro of meer doneert krijgt dit exemplaar er extra bij. Tot aan kerst en zolang de voorraad strekt.

Een aanbieding die je niet mag missen!

Klik hier als je Jan Theun met kerst naar de 100% wil helpen!

Als je gebruik wil maken van de feestelijke tegoedbon stuur dan een mail naar: info@voordekunst.nl en wij zorgen dat deze voor kerst in de brievenbus/mailbox ligt. Bedankt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Tagwolk

%d bloggers liken dit: