hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector

Aanstaande vrijdag vindt de Firestarters talkshow in samenwerking met voordekunst op plaats van 16:00 tot 18:00 uur in het Firestarters forum in het Vodafone gebouw te Amsterdam. Met gastsprekers Rutger Hamelynck (ING) en filmmaker Marco Pesch (KWARTOVERNEGEN). De talkshow wordt geleid door Ronald Olsthoorn (Firestarters) en Roy Cremers (voordekunst). Firestarters is een podium voor innovatie en inspiratie dat zich richt op verschillende creatieve disciplines.

Samen met gastsprekers uit het bedrijfsleven en projecthouders van voordekunst onderzoeken we de verschillende mogelijkheden van financiering. Hoe kan het bedrijfsleven structureel betrokken worden bij voordekunst? Ook bekijken we welke tegenprestatie de kunstenaars of projecthouders zouden kunnen bieden in ruil voor sponsoring.

Lijkt het je leuk om mee te praten over ‘bedrijfsleven voordekunst’ in het Vodafone Firestarters forum op de 6e etage van het schitterende hoofdkantoor aan de Simon Carmiggeltstraat 6 in Amsterdam? Meld je dan aan via rsvp@voordekunst.nl. Geef hier ook een korte motivatie bij vanwege de beperkte capaciteit.

16:00-18:00 – vrijdag 12 oktober
Firestarters voordekunst talkshow
Simon Carmiggeltstraat 6 – Firestarters Forum (in het Vodafone Hoofdkantoor, vlakbij Amsterdam CS)
Host: Ronald Olsthoorn

Let op! Er worden gedurende dit evenement video opnamen gemaakt, aanwezigheid is alleen mogelijk wanneer je hier geen problemen mee hebt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Tagwolk

%d bloggers liken dit: