hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector

Image
In de aanloop naar de eerste officiële editie van Salon voordekunst op 27 september in de Amsterdamse Stadsschouwburg stellen we de kandidaten aan je voor. Aan de hand van vier vragen vertellen zij waarom ze meedoen aan deze culturele spelshow en wat ze precies doen! Vandaag het vierde en laatste deel voor deze editie: Blik Bijzonder met Trots op mijn Auto!

Waar kunnen mensen je van kennen?
We zijn een klein bureau in community art projecten. We zijn vooral bekend in de buurten waar we hebben gewerkt (dus in Amsterdam Oost, centrum-jordaan, zuid-oost, west) en waar we hebben gestaan met onze presentaties (in de wijken). Ook de scholen. zorginstellingen, jeugdgevangenissen, asielzoekcentra zullen ons nog niet zijn vergeten want we houden van reuring! Nu met ons project Trots op mijn Auto zijn we ondertussen langzaamaan steeds bekender aan het worden in Amsterdam Noord door media; locale kranten, radio, social media maar juist ook door de culturele interventies die we houden in de wijken; o.a. Bij de Noorderparkkamer in het Noorderpark, op de markt op het Mosveld en in het industrie gebied waar veel garages/en auto aanverwante zaken zitten. We werken altijd samen met diverse kunstenaars, verschillende organisaties en instellingen. Zo hebben we al aardig een netwerk om ons heen opgebouwd. 

Waarom doe je mee aan Salon voordekunst?
We vinden het een sympathieke manier om aandacht te krijgen voor ons project en waarderen de nieuwe initiatieven die ontstaan zijn na de vele subsidie stops. En hopen zo ook een grotere gunfactor te creëren bij ons publiek. 

Waarom moeten mensen jou komen bekijken en steunen tijdens Salon voordekunst op 27 september?
Ons project is origineel in zijn soort. De manier waarop we werken is interessant om te horen. We verzamelen persoonlijke verhalen en deze worden door theatermakers en muzikanten omgezet in acts en liederen. Bij `Trots op mijn Auto’ wordt de voorstelling een mooie afspiegeling van mensen uit Amsterdam (Noord). Onze ervaring is dat veel mensen zich herkennen in de verhalen. Een voorbeeld daarvan kunt u zien en horen bij de salon.

Wat ga je laten zien?
Wij gaan een prachtig lied ten gehore brengen wat gaat over een oude man in een verzorgingstehuis die al jaren verliefd op Loesje maar haar niet meer kan zien. Alleen al om dit lied te horen is al de moeite waard om te komen kijken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Tagwolk

%d bloggers liken dit: