hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector

Nieuw Amsterdams Kinderkoor

In de aanloop naar de eerste officiële editie van Salon voordekunst op 27 september in de Amsterdamse Stadsschouwburg stellen we de kandidaten aan je voor. Aan de hand van vier vragen vertellen zij waarom ze meedoen aan deze culturele spelshow en wat ze precies doen! We trappen vandaag af met de jongste en tegelijkertijd grootste deelnemer: Het Nieuw Amsterdams Kinderkoor!

Waar kunnen mensen je van kennen?
Het Nieuw Amsterdams Kinderkoor….. Hebben die niet dat leuke logo met al die kleurtjes? Waren dat niet die kinderen van het Grachtenfestival, met die opera van Benjamin Britten? Die heb ik op televisie gezien! Met het Koninginnedagconcert! Nee, op de KRO! En op de NTR! Hee, ze waren pas volgens mij ook op Radio Vier te horen. Zingen die niet altijd in in het Conservatorium van Amsterdam? Ja, en in Amsterdam Zuid, op het Hygieiaplein! En ze stonden in 2011 toch in het Muziektheater? Hebben die niet die prijs gewonnen? Zilver in Hongarije, ik zag het op het Jeugdjournaal!

Waarom doe je mee aan Salon voordekunst?
Crowdfunding is een fantastisch concept! Natuurlijk is het fijn om financiele steun te kunnen genereren. Maar daarnaast zijn wij heel blij dat we op deze originele manier nieuw publiek kunnen aanspreken, en nieuwe contacten kunnen leggen met cultuurliefhebbers en cultuurbeoefenaars. De Salon op 27 september is daarbovenop nog eens een bijzondere en waardevolle ervaring voor onze kinderen!

Waarom moeten mensen jou komen bekijken en steunen tijdens Salon voordekunst op 27 september?
Het Nieuw Amsterdams Kinderkoor is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. Wij dekken al onze vaste kosten uit eigen middelen en zijn niet afhankelijk van structurele subsidies. Maar wie écht iets bijzonders voor elkaar wil krijgen – zoals één van de beste kinderkoren in Nederland worden – kan soms niet anders dan een gedurfde investering doen. Gunt u het onze leerlingen, ook de allerjongsten van vier jaar en ouder, om in December een professioneel en spetterend Kerstconcert te geven?

Wat ga je laten zien?
Wat we al hebben bereikt, en hoeveel geld we al hebben gegenereerd, en waar. Wat we nog gaan doen, en waar de rest van het geld vandaan zal komen. Het Nieuw Amsterdams Kinderkoor is voordekunst voor ieder kind in Amsterdam-breed!

Kom Het Nieuw Amsterdams Kinderkoor ondersteunen, aanstaande donderdag om 20:30 in de Amsterdamse Stadsschouwburg! Je kunt op de avond zelf geld geven maar dat kun je nu ook al doen via: http://www.voordekunst.nl/vdk/project/view/527-het-nieuw-amsterdams-kinderkoor-het-prijswinnende-kinderkoor-van-nederland

Kijk voor meer informatie over het evenement op: http://www.facebook.com/events/193848290746947/

Koop je kaartjes direct via: http://www.ssba.nl/page.ocl?pageid=3&ev=49820

Kijk voor meer informatie over SSBA Salon, de jongeren van de Amsterdamse Stadsschouwburg op: http://www.ssba-salon.nl/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Tagwolk

%d bloggers liken dit: