hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector

december voordekunst!

Op voordekunst kun je projecten ondersteunen omdat je iets mooi of goed vindt of omdat je het de maker gunt. Maar met de decembermaand in het vizier is het misschien ook leuk om eens te kijken naar de andere kant van het geven, namelijk ‘het krijgen’. Wat kun je allemaal krijgen als een project succesvol wordt gefinancierd? Hieronder een lijst met originele (kerst)cadeaus.


De grote Aladdin-Dinnershow: vermelding op sponsor bord bij entree vondelkerk & vermelding op de website, eeuwige dankbaarheid en veel blije families die de voorstelling hebben bezocht.

De Bruiloft van Özlem: eeuwige dank, je naam op onze website & we zorgen ervoor dat je naam een speciaal plekje krijgt tijdens de theatrale aftiteling van de voorstelling


‘HET STEUNTJE IN DE RUG’: Hiervoor koop je 20 letters uit de voorstelling Kelder | Bye Bye World. Je ontvangt een persoonlijke kaart van de makers met daarop de gekochte letters

Een gesigneerde single van het album Land van Frédérique Spigt. Deze is niet in de winkels verkrijgbaar

Winterverhalen: Naamsvermelding op de ‘aftitelling’, Naamsvermelding in het tekstboek dat wordt gemaakt, Vip-kaarten voor de voorstelling. Incl. Champagne. Verloting van een diner voor twee bij Comfort Caffe. Verloting van een boek uit de Java Bookschop

Kunst4Kids, door Museum Boijmans van Beuningen: één entreeticket museum Naamsvermelding op de website


3 exclusieve ‘Debussy Poétique Ringtones‘ waaronder een vriendelijke wekker, een vrolijke beltoon en een niet te missen smsgeluid!
Mdungu: hand gesigneerd exemplaar van Gambian Space Program thuisgestuurd


Je krijgt van Hard//hoofd een DVD met alle afleveringen van de serie ‘How to dancehall’ én een boekje met alle AH-verhalen van Anna van Leeuwen.
Je krijgt het “I am a Girl” boek toegestuurd en 3 fotokaarten.


Je naam komt in het boek, of een naam naar keuze (bijv. van iemand aan wie je het boek cadeau geeft, maar denk ook aan de naam van een kind die je verloren hebt en met jouw meegroeit). Je krijgt het “I am a Girl” boek toegestuurd en 3 fotokaarten.

de gesigneerde single én het nieuwe album Land van Frédérique Spigt, ook gesigneerd!
Notes on Hopper: een warm dankjewel van ons en een ‘met dank aan’ vermelding in het CD boekje en de CD


Notes on Hopper: Naamsvermelding in het cd boekje, de cd en 2 kaarten voor een van de try-out voorstellingen.
‘SUGARDADDY’: hiervoor koop je 100 letters uit de voorstelling Kelder | Bye Bye World. Je ontvangt een persoonlijke kaart van de makers, met alle honderd letters, 2 vrijkaarten voor de voorstelling Kelder|Bye bye world! en naamsvermelding op onze facebookpagina.

Winds, Strings & Pipes: Wauw, u bent echt een gulle gever en waarschijnlijk ook een orgelliefhebber. Daarom krijgt u een all inclusieve VIP-behandeling bij een van de concerten, toegang tot de inleiding voorafgaand aan het concert, op de dag van het concert een rondleiding bij het orgel door Hayo Boerema inclusief een gesigneerde cd.

De cd van Mdungu, twee kaartjes voor een concert, een meet & greet en een T-shirt


De gesigneerde single, het nieuwe album Land gesigneerd en een entreekaart voor de première van de muziektournee Land inclusief twee drankjes plus een meet en greet met Frédérique Spigt!

Het ideale kerstcadeau: een professioneel portret door een van onze Hard//hoofd huisfotografen van u of uw gezin.

‘ROBIN HOOD’: Hiervoor koop je 250 letters uit de voorstelling Kelder | Bye Bye World. Je ontvangt een persoonlijke kaart van de makers met daarop de gekochte letters, 2 vrijkaarten voor de voorstelling Kelder|Bye bye world! , een heerlijk glas wijn na afloop en naamsvermelding op hun facebookpagina

De bruiloft van Özlem: eeuwige dank & je naam (of bedrijfslogo) komt extra groot op onze website & je mag na de voorstelling met de bruid op de foto en je krijgt deze in een bijpassend bruidslijstje meteen mee naar huis. Je krijgt 5 vrijkaartjes voor de voorstelling en je komt te zitten op de speciaal voor vrienden en familie gereserveerde zitplaatsen. Maar er is nog meer, we nodigen je ook uit om te komen kijken naar een repetitie.

twee entreetickets voor Museum Boijmans van Beuningen + Uitnodiging exclusieve donateurs preview Naamsvermelding bij de tentoonstelling en op de website Gratis Kunst4Kids kunstwerk


UNIEK! Een hoofdrol in een unieke “spontanimatie”-animatiefilmpje van de onvolprezen Hard//hoofd-animatiekoning Job Steggink


Hard//hoofd-tekenaar Joost Dekkers maakt een mooi getekend portret van u of uw gezin

‘ZILVEREN WERELDBOL’ Hiervoor koop je 500 letters uit de voorstelling Kelder | Bye Bye World. Je ontvangt een persoonlijke kaart van de makers met daarop de gekochte letters, een gesigneerde foto, 2 vrijkaarten voor de voorstelling Kelder|Bye bye world! en een heerlijk glas wijn na afloop. Proosten met de makers! Daarnaast naamsvermelding op hun facebookpagina


Duo Plus (Debussy Poétique) komt een concert bij u geven! In samenspraak met u zoeken we een passende gelegenheid en locatie waar wij uw bedrijf kunnen trakteren op een muzikale middag.

15 vrijkaarten voor uw bedrijf of familie + op een ludieke manier wordt uw bedrijfsnaam of familienaam verwerkt tijdens de voorstelling De Grote Aladdin-dinnershow + naamsvermelding website & sponsorbord + meet & greet met borrel na afloop van de voorstelling.

Winds, Strings & Pipes: Altijd al een keertje een echt symfonie-orkest willen dirigeren? Na een korte cursus door onze dirigent kunt u zich 20 minuten een waar dirigent voelen tijdens een van onze repetities in Groningen.

Alle genoemde beloningen van Winterverhalen + de mogelijkheid om promotiematerialen uit te delen aan het publiek (in overleg) – Korte schrijfworkshop, naast de presentatie, bij het bedrijf. In overleg wordt deze samengesteld.


Wanneer u dit bedrag doneert aan een project krijgt u een op maat gemaakte tegenprestatie naar wens van de betreffende projecthouder.

Commentaren op: "december voordekunst!" (1)

  1. Marc van der Heijde zei:

    Hulde voor deze slimme kijk op zaken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Tagwolk

%d bloggers liken dit: